Harry Potter, Daniel Radcliffe > Harry Potter - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Harry Potter, Daniel Radcliffe > 6 weboldal. Kategória leírása: Harry Potter a meseregény sorozat főszereplője. A filmben Daniel Radcliffe színész alakítja.

harrypotter.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Wikipédia - Harry Potter
Wikipédia - Harry Potter
http://hu.wikipedia.org/wiki/Harry_Potter

Harry Potter egy meseregénysorozat címszereplője, a sorozat minden kötetének címe az ő nevével kezdődik. A kortárs irodalom legolvasottabb művének szerzője Joanne Kathleen Rowling brit írónő. Főszereplője Harry Potter, a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola tanulója. A történetek során Harry Voldemort, a gonosz varázsló ellen küzd. A sorozat kötetei az egyes iskolaévek történetét dolgozzák fel, kivéve a hetedik kötetet, amelyben Harrynek két jó barátja segítségével meg kell találnia és el kell pusztítania a horcruxokat.

hu.wikipedia.org
Harry (szereplő)
Harry (szereplő)
http://hu.wikipedia.org/wiki/Harry_Potter_%28szerepl%C5%91%29

Harry James Potter (Godric’s Hollow, Anglia, 1980. július 31.) varázsló, J. K. Rowling azonos című könyvsorozatának főhőse, kitalált szereplő. Harry Potter egy máguscsaládból származó, ún. „félvér” varázsló, szülei James Potter és Lily Evans (mugli születésű boszorkány). Mindketten egy nagyhatalmú sötét varázsló, Voldemort keze által haltak meg. Mivel anyja feláldozta magát érte, a kis Harryre küldött halálos átok visszaverődött az alig egyéves csecsemőről, és Voldemortot pusztította el fizikai valójában, de lelke megmaradt.

hu.wikipedia.org
Roxfort
Roxfort
http://hu.wikipedia.org/wiki/Roxfort_Boszork%C3%A1ny-_%C3%A9s_Var%C3%A1zsl%C ...

Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola (Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry). Ennek az intézménynek tanulója Harry Potter és két legjobb barátja, Hermione Granger és Ronald Weasley. Roxfortban létezik egy mágikus penna, amely nyomon követi a mágikus képességekkel rendelkező gyermekek születését, nevüket pedig bejegyzi egy nagy pergamenlapokból fűzött könyvbe.

hu.wikipedia.org
Harry Potter világa
Harry Potter világa
http://potterharry.hu/

J.K. Rowling nagy sikerű regénysorozatának oldala. Friss hírekre, és sok izgalmas információra lelhetsz itt. Harry Potter könyvek, filmek, a film szereplői, kapcsolódó videók, fotók és ingyen letöltés.

potterharry.hu
Rowling válaszol
Rowling válaszol
http://www.darkarts.hu/rowling-faq.htm

A könyvek olvasása közben rengeteg kérdés vetődik fel bennünk. Ezekből a kérdésekből azután gyakran megindulnak a találgatások, kombinálások...Az írónő úgy döntött, néhány esetben enged a rajongói nyomásnak, illetve megpróbál eloszlatni néhány téves elképzelést, szárnyra kapott pletykát. Saját weboldalán a FAQ részlegben ad választ a műveivel kapcsolatos kérdésekre. Ezen az oldalon magyar nyelven tolmácsoljuk.

www.darkarts.hu
Angol-magyar potterszótár
Angol-magyar potterszótár
http://gportal.hu/gindex.php?pg=4561050&nid=881823&PHPSESSID=caf22b157d62440 ...

Angol-magyar potterszótár - Avagy mi, mit jelent...

gportal.hu
Oldal leírása
harrypotter.wyw.hu: Harry Potter katalógus. Alan Rickman, Daniel Radcliffe, Emma Watson, Gary Oldman, Robbie Coltrane, Rupert Grint, Tom Felton. DVD, film, mozi, képek.
Gyűjteményünkben 187 válogatott Harry Potter témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 187 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 7418