Harry Potter és a Főnix Rendje > Harry Potter - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Harry Potter és a Főnix Rendje > 8 weboldal. Kategória leírása: A Harry Potter és a Főnix Rendje (Harry Potter and the Order of the Phoenix) egy 2007-es fantasy-kalandfilm J. K. Rowling azonos című regénye alapján.

harrypotter.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Imdb
Imdb
http://us.imdb.com/title/tt0373889/

Harry Potter and the Order of the Phoenix. - IMDb adatlap.

us.imdb.com
A Főnix Rendje
A Főnix Rendje
http://hu.wikipedia.org/wiki/Harry_Potter_%C3%A9s_a_F%C5%91nix_rendje

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából. A Harry Potter és a Főnix Rendje (eredeti, angol címén Harry Potter and the Order of the Phoenix) ifjúsági regény a Harry Potter sorozat ötödik kötete, melyet Joanne K. Rowling írt. A könyv az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában és Ausztráliában 2003. június 21-én, Magyarországon pedig december 5-én jelent meg. Már megjelenésének napján az USA-ban és Nagy-Britanniában hétmillió példányt adtak el belőle. A Warner Bros 2006. április 5-én bejelentette, hogy azonos néven elkészíti a könyv filmváltozatát, amit Magyarországon 2007. július 12-én mutattak be a mozikban.

hu.wikipedia.org
Készül a mozifilm
Készül a mozifilm
http://kultura.halmaz.hu/film/keszul-harry-potter-es-a-fonix-rendje-mozifilm.php

Készül a Harry Potter és a Főnix rendje mozifilm. Miközben idehaza ma elérhetővé vált magyarul is a Harry Potter - sorozat legújabb, immáron hatodik kötete, A Félvér Herceg, külföldön a Warner Brothers stúdió elkezdte forgatni A Főnix Rendjének filmváltozatát. A szereposztás nem változik, csak bővül.

kultura.halmaz.hu
Mozi-DVD.hu - Harry Potter és a Főnix Rendje
Mozi-DVD.hu - Harry Potter és a Főnix Rendje
http://www.mozi-dvd.hu/cikk3687.html

Harry Potter és a Főnix Rendje - Harry Potter and the Order of the Phoenix. Angol, amerikai film 2007, családi, misztikus, kaland, fantasy. Harry Potter kalandos körülmények között ötödször is visszatér a Roxfortba, és meglepve tapasztalja, hogy a varázsvilág elől eltitkolták előző évben lezajlott drámai találkozását...

www.mozi-dvd.hu
Port.hu
Port.hu
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=83726&i_city_i ...

Harry Potter és a Főnix Rendje - Harry Potter and the Order of the Phoenix. Tartalom, képek, vélemények.

www.port.hu
Harry Potter és a Főnix Rendje - ajánló
Harry Potter és a Főnix Rendje - ajánló
http://www.ekultura.hu/mutat.php?id=2356

Harry Potter és a Főnix Rendje (mozifilm). Szinte egy időben a sorozat befejező részének könyvesboltokba kerülésével érkezett a mozikba az ötödik Harry Potter film. Ami, miként az előre borítékolható volt, még az eddigieknél is sötétebb, félelmetesebb. Csak úgy, mint könyvben. Persze egy 750 oldalas kötetből nem olyan egyszerű filmet csinálni, sok minden ki is maradt.

www.ekultura.hu
Sorozatok Fóruma
Sorozatok Fóruma
http://www.sorozatok-foruma.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=45& ...

Harry Potter és a Főnix rendje - Új, 13 perces Harry Potter és a Főnix rendje kulisszatitkok videó a teljes cikkben! Eddig sosem látott jelenetekkel!

www.sorozatok-foruma.hu
Filmzene
Filmzene
http://www.sorozatok-foruma.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=228 ...

Ehhh, ez gyors volt, hiszen a Harry Potter és a Főnix rendje c. filmet még nem is vetítik a világ filmszínházaiban, ám a Harry Potter 5 filmzenéjébe mi már bele is hallgathatunk. Írhatnék még ezt is, azt is a film zenéjéről, de nem akarom az időt húzni, inkább jöjjön aminek jönnie kell, csapjunk a lovak közé.

www.sorozatok-foruma.hu
Oldal leírása
harrypotter.wyw.hu: Harry Potter katalógus. Alan Rickman, Daniel Radcliffe, Emma Watson, Gary Oldman, Robbie Coltrane, Rupert Grint, Tom Felton. DVD, film, mozi, képek.
Gyűjteményünkben 187 válogatott Harry Potter témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 187 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 7418