Harry Potter és a Titkok Kamrája > Harry Potter - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Harry Potter és a Titkok Kamrája > 4 weboldal. Kategória leírása: Harry Potter és a Titkok Kamrája (eredeti címén Harry Potter and the Chamber of Secrets) J. K. Rowling hétkötetes Harry Potter-sorozatának második része.

harrypotter.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Titkok kamrája
Titkok kamrája
http://hu.wikipedia.org/wiki/Harry_Potter_%C3%A9s_a_Titkok_Kamr%C3%A1ja

A Harry Potter és a Titkok Kamrája (eredeti címén Harry Potter and the Chamber of Secrets) J. K. Rowling hétkötetes Harry Potter-sorozatának második része. Angolul 1998-ban, magyarul 2000-ben jelent meg. A szünidőt a Dursley családnál töltő Harryt meglátogatja Dobby, egy házimanó, aki figyelmezteti a fiút, hogy halálos veszélynek teszi ki magát, ha visszatér a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola falai közé szeptemberben. Harry ennek ellenére vissza szeretne menni az iskolába, noha a házimanó ezt megpróbálja megakadályozni...

hu.wikipedia.org
Ekultúra - látnivaló
Ekultúra - látnivaló
http://www.ekultura.hu/mutat.php?cid=321

Harry Potter és a titkok kamrája (Ajánlók) Eredeti cím: Harry Potter and the Chamber of Secrets. Színes családi fantasy film. Az első Harry Potter film után valójában nem sok meglepetést hozhatott a másodszorra is Chris Columbus rendező, Steve Kloves forgatókönyvíró, John Williams zeneszerző, és nem utolsó sorban Stuart Craig látványtervező nevével fémjelzett folytatás...

www.ekultura.hu
est.hu - H.P és a Titkok Kamrája
est.hu - H.P és a Titkok Kamrája
http://est.hu/cikk/25660/harry_potter_es_a_titkok_kamraja

Itt van, megjött Harry Potter, pörög, mint a helikopter, vicces, mint egy hepi poszter, feldob, mint egy heti pótszer. Ja, és a hopp-porát maga méri. A villámsebhelyes varázslócsemete, az ifjabb generációk Neója ezúttal másodszor követi a fehér nyulat, vagyis baglyot a maga Mátrixába, Roxfortba, hogy az egyre sűrűsödő baljós előjelek után barátai segítségével meglelje az utat a Titkok Kamrájába, és fényt derítsen az ott lappangó szörnyeteg kilétére.

est.hu
Port.hu
Port.hu
http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_film_id=43784&i_city_id=3372&i_c ...

Harry Potter és a titkok kamrája - Harry Potter and the Chamber of Secrets. Tartalom, szereplők, képek, vélemények.

www.port.hu
Oldal leírása
harrypotter.wyw.hu: Harry Potter katalógus. Alan Rickman, Daniel Radcliffe, Emma Watson, Gary Oldman, Robbie Coltrane, Rupert Grint, Tom Felton. DVD, film, mozi, képek.
Gyűjteményünkben 187 válogatott Harry Potter témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 187 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 7418