A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Harry Potter - wyw.hu

Tartalom:

harrypotter.wyw.hu

A Főnix Rendje
A Főnix Rendje
http://hu.wikipedia.org/wiki/Harry_Potter_%C3%A9s_a_F%C5%91nix_rendje

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából. A Harry Potter és a Főnix Rendje (eredeti, angol címén Harry Potter and the Order of the Phoenix) ifjúsági regény a Harry Potter sorozat ötödik kötete, melyet Joanne K. Rowling írt. A könyv az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Kanadában és Ausztráliában 2003. június 21-én, Magyarországon pedig december 5-én jelent meg. Már megjelenésének napján az USA-ban és Nagy-Britanniában hétmillió példányt adtak el belőle. A Warner Bros 2006. április 5-én bejelentette, hogy azonos néven elkészíti a könyv filmváltozatát, amit Magyarországon 2007. július 12-én mutattak be a mozikban.

hu.wikipedia.org
A Halál ereklyéi
A Halál ereklyéi
http://hu.wikipedia.org/wiki/Harry_Potter_%C3%A9s_a_Hal%C3%A1l_erekly%C3%A9i

A Harry Potter és a Halál ereklyéi J. K. Rowling népszerű Harry Potter-sorozata 7. (befejező) kötetének címe. A könyv 2007. január 11-én készült el, címét azonban az írónő már 2006. december 21-én bejelentette. Az utolsó kötet angol eredetije 2007. július 21-én 00:01-kor jelent meg, magyar nyelvű változata pedig 2008. február 9-én, Tóth Tamás Boldizsár fordításában, az Animus Kiadónál.[

hu.wikipedia.org
A Tűz serlege
A Tűz serlege
http://hu.wikipedia.org/wiki/Harry_Potter_%C3%A9s_a_T%C5%B1z_Serlege

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából. A Harry Potter és a Tűz Serlege a Harry Potter-sorozat negyedik kötete. Angolul és magyarul egyaránt 2000-ben jelent meg (magyar kiadása: ISBN 963-9307-05-X). A sorozat leghosszabb kötete: 678 oldalas.

hu.wikipedia.org
Aki megálmodta Harry Pottert
Aki megálmodta Harry Pottert
http://www.origo.hu/noilapozo/20030722jkrowling.html

Joanne Kathleen Rowling a nagy sikerű Harry Potter könyvek szerzője már akkor meseíráson törte a fejét, amikor még csak hatéves volt, és alig tudta kezében tartani a tollat. A történet hőse egy nyuszi volt, akit Nyuszinak nevezett. Később, felnőttkorában két regénybe is belefogott, de nem ért el velük komolyabb sikereket. Majd egy kávéházban megszületett a varázsló kisfiú, Harry Potter.

www.origo.hu
Alan and Piton Fan Site
Alan and Piton Fan Site
http://www.joaney.extra.hu/

Alan and Piton Fan Site - Képek, extrák, játékok, hírek...

www.joaney.extra.hu
Alan and Piton Fan Site
Alan and Piton Fan Site
http://www.joaney.extra.hu/

Alan and Piton Fan Site - Életrajz, adatok, filmek, díjak, jelölések, autogram cím, játékok...

www.joaney.extra.hu
Alan R. Fan
Alan R. Fan
http://www.alanrickmanfan.hu/news.php

Alan R. Fanpage. Ez az oldal a híres brit színésszel foglalkozik. Itt mindent megtudhatsz a színészről, filmjeiről, színházi szerepléseiről, rendezéseivel kapcsolatban.

www.alanrickmanfan.hu
Alan Rickman - Nem hivatalos életrajz
Alan Rickman - Nem hivatalos életrajz
http://www.fo.hu/hu/konyv/muveszet/egyeb/alan_rickman_nem_hivatalos_eletrajz

Fókusz Online - Maureen Paton: Alan Rickman - Nem hivatalos életrajz c. könyve. Alan Rickman igazi rejtély. A Harry Potter-filmek Perselus Piton professzoraként közismertté vált Rickman Nagy-Britannia egyik leghíresebb színpadi színésze, aki játszott már Shakespeare-t, Csehovot és Noël Cowardot, illetve rendezett színházban Ruby Waxot. Olyan televíziós filmekben szerepelt, mint a Raszputyin, a Barchester Chronicles vagy a Victoria Wood with all the Trimmings, bár az igazi világhírt akkor érte el, amikor átköltözött a nagy vászonra.

www.fo.hu
Alan Rickman Fan oldal fóruma
Alan Rickman Fan oldal fóruma
http://www.alanrickmanfan.hu/forum/

Alan Rickman Fan oldal fóruma - Fórumok a színészről és egyéb.

www.alanrickmanfan.hu
Alan Rickman hírek
Alan Rickman hírek
http://alanrickmanhirek.hu/

Szerkesztőség, újdonságok, filmek, színház, interjúk, fórum.

alanrickmanhirek.hu
Angol-magyar potterszótár
Angol-magyar potterszótár
http://gportal.hu/gindex.php?pg=4561050&nid=881823&PHPSESSID=caf22b157d62440 ...

Angol-magyar potterszótár - Avagy mi, mit jelent...

gportal.hu
Animus Kiadó
Animus Kiadó
http://www.animus.hu/

A Harry Potter könyvek hivatalos magyarországi forgalmazója.

www.animus.hu
Az Új Világ: Birodalmak
Az Új Világ: Birodalmak
http://www.roxalapitok.atw.hu

Ez a chat alapú szerepjáték a Harry Potter regényekben megismert világban játszódik, ám a távoli jövőben. A játék már több mint hat éve működik, s ezalatt számos esemény történt: sok-sok roxfortos tanév, háborúk, felfedezések. A folyamatos történet, cselekmény biztosítja, hogy véletlenül se unatkozzanak játékosaink. Most te is jelentkezhetsz Az Új Világ Roxfortjába diáknak, ahol megtanulhatsz számos dolgot amit láthattál a Harry Potter könyvekben, filmekben, sőt még olyanokat is, amiket ott nem! Gyere, csatlakozz, ismerkedj, és légy része a kalandnak!

www.roxalapitok.atw.hu
Azkabani fogoly
Azkabani fogoly
http://www.ekultura.hu/mutat.php?id=1329

Harry Potter és az azkabani fogoly (Ajánlók) Ahogy a filmektől (és Rowlingtól) megszokhattuk, a harmadik rész is telis-tele van újdonságokkal, nem csak a szereplők terén, de Potter mágikus világának egészére nézve is, kezdve a Londonon nyaktörő tempóban kanyarogva keresztülszáguldó grimbusztól Hagrid újabb legendás lényéig, a Csikócsőr nevezetű hippogriffig. Mindezeket még az eddigieknél is valószerűbb formában ábrázolja a számítógépes technika - és valószerűbb a szereplők ruházata is, Harry-ék ugyanis, amikor szabadidejüket töltik, talár helyett kopottas melegítőfelsőkben meg farmerekben láthatóak...

www.ekultura.hu
Oldal leírása
harrypotter.wyw.hu: Harry Potter katalógus. Alan Rickman, Daniel Radcliffe, Emma Watson, Gary Oldman, Robbie Coltrane, Rupert Grint, Tom Felton. DVD, film, mozi, képek.
Gyűjteményünkben 187 válogatott Harry Potter témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 187 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 7418